Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Kom in contact020-6925275

Zakelijk

Zakelijk voordeel

Graag wil ik u kennis laten maken met de “drop off” en “pick up” kantoor service van Stomerij SuperNette. Deze service zal uw medewerkers veel verlichting geven bij het dagelijks onderhoud van de bedrijfskleding of particuliere kleding. Zij zullen op een eenvoudige manier geholpen worden om zo meer tijd te kunnen steken in hun vrijetijdsbesteding.

U kunt er bovendien vanuit gaan dat uw werknemers er piekfijn bij lopen! Stomerij SuperNette is al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Ons familiebedrijf is professioneel, heeft een on-geschatte waarden in ervaring en stelt het welzijn van het milieu voorop. U kunt van ons verwachten dat wij de bedrijfs/particuliere kleding met de groots mogelijke vakkennis, behoedzaamheid en zorg behandelen. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

Onze gratis “drop off” en “pick up” service staat bij veel bedrijven (o.a. DAS, SVB, het Amstelgebouw) bekend als erg waardevol en gemakkelijk voor de medewerkers. Belangrijk hierbij te noemen is, dat u als werkgever, hier minimaal omkijken naar heeft. De communicatie zal verlopen tussen uw medewerkers en Stomerij SuperNette.

Weten hoe wij dit voor uw organisatie zouden kunnen inrichten? Wij komen graag bij u langs op locatie.

Naast het reinigen van de bedrijfskleding kunnen wij uw medewerkers ook een kledingreparatie service aanbieden.

Stomerij SuperNette is in uw voordeel en zal u en uw medewerkers dan ook zeker niet teleurstellen!

Weten hoe wij dit voor uw organisatie zouden kunnen inrichten?

Meer zakelijk voordeel

Bekijk onze bedrijfsvideo voor een impressie!

Ruim 50 jaar ervaring:
Door onze jaren lange ervaring kunnen wij als professionele textielreinigers uw kleding met grootst mogelijke vakkennis en zorg behandelen.SuperNette staat bekend om zijn kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit. 

Textiel service bedrijven:
Uw bedrijfskleding draagt bij aan de representatie en herkenbaarheid van uw bedrijf of organisatie.
Voor bedrijven hebben wij een speciale textielservice. Op afspraak halen wij de bedrijfskleding op, en brengen het na het reinigen weer terug. 

Milieuvriendelijke stomerij:
SuperNette reinigt met biologische afbreekbare producenten. Wat niet alleen goed is voor het milieu en voor uw kleding, maar ook voor het imago van uw bedrijf.

Onze tevreden klanten

Patrick Wagemaker

Patrick Wagemaker

“Erg blij met Stomerij Supernette! De prijs/kwaliteit van hun diensten is goed en ze hebben ook erg vriendelijk personeel. Bedankt Supernette!!”

Katrin Kostova

Katrin Kostova

“Heel erg net inderdaad! Alle vlekjes zijn weg, ik heb ook een klein stukje laten naaien wat ook heel goed is gedaan.”
Bedankt weer, Katrin!

Manon Klaver

Manon Klaver

“Deze toppers hebben mijn trouwjurk weer helemaal schoon gekregen. Echt een aanrader!”
Groetjes, Manon!