Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Kostuum stomen

Kostuum stomen

Heeft u voor uw werk vaak een kostuum aan? Of wilt u uw kostuum laten opfrissen voor een feest of event? Dan kunt u deze professioneel laten stomen bij stomerij SuperNette, een van de vijf “warme” echte stomerijen in Amsterdam waar nog alles in house wordt gedaan, waarvan SuperNette een van de langst bestaande familie bedrijf is. Door de lange kennis en ervaring en nieuwe en milieuvriendelijke machinerie is stomerij SuperNette waarschijnlijk zelfs de betrouwbaarste en betere in de omgeving.

Uw kostuum is een kostbaar bezit dat met zorg en professionaliteit gereinigd moet worden. Vaak mag een kostuum alleen chemisch gereinigd worden, wat alleen in een stomerij kan. Wij raden het u dus ook af deze zelf te wassen. De kans is namelijk groot dat hierdoor de kleding krimpt.

Hoe vaak u een kostuum moet laten stomen is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak u het draagt. Om een kostuum goed te onderhouden raden wij aan om dit minimaal 1 keer per week te laten stomen bij stomerij SuperNette.
Spoed? Maak gebruik van de zelfde dag service van SuperNette.

Wat voor kostuums kunnen gestoomd worden?

U kunt bij stomerij SuperNette alle soorten twee- of driedelige kostuums laten reinigen. Kostuums van bijvoorbeeld wol, linnen, zijde, katoen of synthetische stoffen zijn erg geschikt om te laten stomen.

Welke vlekken kunnen uit een kostuum verwijderd worden?
Vetvlekken zoals olie, boter en margarine gaan er vaak met chemisch reinigen goed uit. Wanneer u dit symbool (P) ziet staan weet u dat het kledingstuk chemisch gereinigd kan worden.

Heeft u vlekken erin zitten zoals rode wijn, koffie, of zelfs bier? Dan kunnen wij dit vaak met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit krijgen. Hoe goed bepaalde vlekken eruit gaan is altijd afhankelijk van hoer erg de vlek, hoe lang de vlek al in het kledingstuk zit, of u het zelf al gewassen heeft en van welke stof de kleding is gemaakt.

Heeft u een vlek op uw kleding zitten en vraagt u zich af of het eruit zal gaan? Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag advies. Vaak gaan er meer vlekken uit kleding dan u denkt.

Vragen? WhatsApp ons