Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Haal- en bezorgservice

Haal- en bezorg service

Haal- en bezorg service

Haal- en brengservice

Stomerij SuperNette rijdt dagelijks zijn route in en rondom Amsterdam.

Heeft u geen tijd of gelegenheid om uw was-, stoom- en/of strijkgoed naar ons toe te brengen? Of is het simpelweg niet te doen, omdat u zware gordijnen of een vloerkleed wil laten reinigen?

Wij halen uw was,- stoom- en/of strijkgoed (eventueel met kledingreparatie) op bij bedrijven en particulieren klanten.  Al uw was,- stoom- en/of strijkgoed wordt gereinigd in onze milieuvriendelijke machines en na het reinigen van het textiel wordt alles netjes ingepakt.Hierna brengen wij al uw was-, stoom- en/of strijkgoed weer terug bij uw bedrijf of thuis.
Simpel, snel en makkelijk!

Wilt u gebruik maken van onze haal- en brengservice? Dan kunt u via deze link uw bestelling direct online plaatsen: www.stomerijsupernette.nl/bestellen/

Of u kunt contact met ons opnemen.

Drop-off en pick-up kantoorservice

DROP-OFF EN PICK-UP KANTOORSERVICE bij Stomerij Supernette

Graag wil ik u kennis laten maken met de “drop-off” en “pick-up” kantoorservice van Stomerij SuperNette. Wij kunnen bedrijfskleding of particuliere kleding van uw medewerkers ophalen en gereinigd terug brengen vanaf uw kantoor.

Naast het reinigen van de bedrijfskleding of particuliere kleding, kunnen wij uw medewerkers ook een kledingreparatie service aanbieden.

Deze service zal uw medewerkers veel verlichting geven bij het dagelijks onderhoud van  bedrijfskleding of particuliere kleding. Uw medewerkers zullen op een eenvoudige manier geholpen worden om zo meer tijd te kunnen steken in hun vrijetijdsbesteding.

U kunt er bovendien vanuit gaan dat uw werknemers er piekfijn bij lopen! Stomerij SuperNette is al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Ons familiebedrijf is professioneel, is van onschatbare waarden in ervaring en stelt het welzijn van het milieu voorop.

U kunt van ons verwachten dat wij de bedrijfskleding en particuliere kleding met de grootst mogelijke vakkennis, behoedzaamheid en zorg behandelen. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

Onze gratis “drop-off” en “pick-up” service staat bij veel bedrijven (o.a. DAS, SVB, het Amstelgebouw etc.) bekend als erg waardevol en gemakkelijk voor uw medewerkers. Belangrijk hierbij te noemen is dat u als werkgever hier minimaal omkijken naar heeft. De communicatie zal verlopen tussen uw medewerkers en Stomerij SuperNette.

Wilt u weten hoe wij dit voor uw bedrijf zouden kunnen inrichten? Wij komen graag bij u langs op uw locatie om bovenstaande met u door te nemen.

Stomerij SuperNette werkt in uw voordeel en zal u en uw medewerkers dan ook zeker niet teleurstellen!

Uiteraard kunnen wij ook het was-, stoom- en strijkgoed van uw kantoor verzorgen.

Vragen? WhatsApp ons