Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Hagerty tapijtenreiniger

Hagerty tapijtreiniger

Het perfecte systeem voor een hygiënisch schoon tapijt
Tegen vetvlekken staat uw stofzuiger machteloos. Vuildeeltjes maken uw tapijt tot een voedingsbodem voor bacteriën, ze tasten de vezels aan en laten de kleuren verbleken. Daarom heeft uw (kostbare) tapijt HAGERTY nodig. U houdt een hygiënisch schoon tapijt over, met fris ruikende vezels die tegen snelle vervuiling bestand zijn. De kleuren lijken weer als nieuw.

Ook voor bescherming tegen allergieën
Uit allergieonderzoek is gebleken: HAGERTY werkt anti-allergeen en helpt om allergieën ten gevolge van huisstofmijt te voorkomen!

Het tapijtreinigingsprincipe
Met de Hagerty tapijtreiniger machine wordt in één beweging een mengsel van Hagerty Spray-Ex tapijtreiniger en water in het tapijt gesproeid en vrijwel gelijktijdig weer opgezogen. De krachtige werking van de vloeistof zorgt voor een snel en hoog reinigingsresultaat. Het gereinigde oppervlak is door de geringe restvochtigheid na enkele uren weer beloopbaar. Katoenen tapijt blijft meestal wat langer vochtig.

U kunt de Hagerty tapijtreiniger machine gebruiken bij het reinigen van kamerbreed tapijt, karpetten en berbers maar ook, met een speciaal hulpstuk, bij het reinigen van gestoffeerde meubels, trappen, autobekleding en matrassen.

Wilt u uw (kostbare) tapijt nog grondiger reinigen. Laat deze dan reinigen door onze specialisten.

Heeft u geen tijd om bij stomerij SuperNette langs te komen? Of zijn sommige artikelen bijvoorbeeld uw gordijnen of vloerkleden gewoon te zwaar? Maak dan gebruik van de haal en breng service.

Vragen? WhatsApp ons