Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Overhemd stomen

Overhemden - stomen, wassen en strijken

Steeds vaker zien wij dat klanten ervoor kiezen om overhemden en blouses bij stomerij SuperNette te laten stomen, reinigen en strijken in plaats van deze zelf te wassen en te strijken. Het is een van de goedkoopste artikelen om te laten reinigen en het scheelt u een hoop tijd. Al het strijkwerk hoeft u zelf niet meer te doen. Overhemden van katoen, linnen, satijn of linnen is geen probleem voor stomerij SuperNette.

Eerst een overhemd stomen en dan wassen.

Overhemden worden over het algemeen alleen gewassen. Helaas lukt het dan niet altijd om het helemaal goed schoon te krijgen. Kragen en manchetten zetten heel vaak aan met huidvetten. Ook gebeuren er kleine ongelukjes met het knoeien van vetten op de overhemden en blousen. Bijvoorbeeld sjus en mayonaise enz. Dit gaat er moeilijk uit met alleen wassen. Wij doen dit volgens ons reiniging proces ter weten:

  • Stap 1: Reinigingen in reinigingsmachine voor het oplossen van vetten.
  • Stap 2: Nu worden de overhemden gewassen. Zodat de overhemden weer helemaal schoon en fris zijn.
  • Stap 3: De overhemden worden dan geplaatst op de zo geheten stoompop, de machine blaast het stoom door de overhemd heen zodat het overhemd weer zijn juiste vorm krijgt en de eerste kreukels er uit worden geblazen.
  • Stap 4: De overhemden worden handmatig afgestreken inclusief een mooie strakke vouw in de mouw en netjes opgevouwen of op een hanger opgehangen wat uw wenst.

Welke vlekken kunnen uit een overhemd worden verwijderd?

Vlekken op overhemden komt veel voor. Bijvoorbeeld make-up vlekken, wijn of vlekken in de kraag (huidvet) of bij de mouwen. Vaak met onze speciale ontvlekkingsmiddelen lukt het ons om de overhemden zo schoon mogelijk te maken. Lukt het ons niet de eerste keer met reinigen dan proberen wij het nog een tweede keer. Om zo het optimale resultaat te behalen voor u als klant.

Gemiddeld kunt u altijd binnen twee werkdagen uw kleding weer ophalen.

Vraagt u zich af of een bepaalde vlek op uw overhemd eruit zal gaan? Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Vragen? WhatsApp ons