Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Wasservice

Wasservice voor alle kleding

Hoofdbrekers voor het wassen? Is er een vlek die er maar niet af wil, hoe hard u ook probeert? Is het niet leuker om na een drukke werkweek het weekend met vrienden of familie door te brengen in plaats van voor uw kleding wasserij te zorgen? Laat dan u kleding wassen bij onze wasservice.

Hoe werkt de wasservice?

Om ervoor te zorgen dat dit proces probleemloos verloopt en uw kleding in prestigevoorwaarden wordt afgeleverd, wordt kleding eerst netjes voorgesorteerd in donkere en lichte was. Zo wordt vermenging van kleuren voorkomen, die kan leiden tot het verkleuren van andere kleding. Als wassalon staan wij garant voor een hoge kwaliteit en als zodanig zullen wij ook aandacht besteden aan kleding die gevoelig is voor de temperatuur van de wasmachine. Vervolgens wordt uw kleding gewassen, gedroogd en weer netjes opgevouwen. Als ze dit proces hebben doorlopen, zijn ze klaar om weer bij u thuis te komen!

Heeft u extra hulp nodig bij uw was?

Wij kunnen ook alle kledingstukken voor u strijken om u het strijkwerk uit handen te nemen, door onze hoogwaardige strijkservice. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw linnengoed, tafelkleden en servetten voor u mangelen. Zo heeft u schoon en fris wasgoed zonder alle kopzorgen!

Heeft u geen tijd om bij stomerij SuperNette langs te komen? Maak dan gebruik van de haal en breng service!

Vragen? WhatsApp ons