Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Bruidsjurk & japon stomen

Bruidsjurk & japon stomen

Heeft u vlekken op uw jurk zitten of wilt u uw jurk laten opfrissen voor een feest? Breng uw jurk/japon deze dan naar stomerij SuperNette zodat uw japon er weer netjes uit ziet.

Een bruidsjurk stomen is vakwerk.

De jurk die onderdeel was van een van de mooiste dagen van je leven, draagt vermoedelijk de sporen van de onvergetelijke dag. Wil jij jouw trouwkleding weer laten stralen als het begin van die mooie dag? Wij helpen je graag.

Kan ik mijn jurk zelf wassen of moet deze naar de stomerij?
Niet alle japonnen moeten per se naar de stomerij om gereinigd te worden. Maar vaak is het geen slecht idee om deze toch even bij een professionele stomerij te laten stomen.

Wanneer u een vlek heeft op uw jurk raden wij aan om hier zo minimaal mogelijk zelf iets aan te doen. Hoe meer u er zelf aan werkt, hoe moeilijker het wordt voor ons om deze vlek er uit te krijgen. Wacht ook nooit te lang als u een vlek heeft, hoe langer een vlek in de jurk zit, des te dieper trekt de vlek in de vezels van de stof.

Wat voor jurken kan ik laten stomen?
U kunt bij ons bijna alle soorten japonnen laten stomen. Dit kan zomerjurkje zijn maar ook een galajurk of een bruidsjapon. Daarnaast kunnen wij ook toga’s, kaftans en takshita’s voor u reinigen.

Vraagt u zich af of een bepaalde vlek op uw bruidsjurk eruit zal gaan?
Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Vragen? WhatsApp ons