Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Pantalon stomen

Pantalon stomen

Van alle soorten kleding wordt de pantalon het vaakst bij stomerij SuperNette gereinigd. Op dit kledingstuk word het snelst iets gemorst en zijn vaak moeilijk thuis te wassen of te strijken. Dit kledingstuk kunt u het beste laten reinigen bij stomerij SuperNette, dan weet u zeker dat uw pantalon weer schoon is en netjes is gestreken.

Welke pantalons moeten gestoomd worden?
Is de stof van de pantalon van linnen of wol? Dan raden wij u af dit zelf thuis te wassen. De kans is groot dat de pantalon hierdoor zal krimpen.

Heeft u een pantalon waar een vouw in zit? Thuis is het erg moeilijk om deze vouw weer in uw pantalon te strijken. Bij stomerij SuperNette, wordt de pantalon weer op model gelegd (wat bij veel stomerijen niet gebeurt) en persen wij de vouw weer strak in uw pantalon.

Welke vlekken kunnen uit een pantalon verwijderd worden?
Vetvlekken zoals boter, olie en margarine gaan er vaak goed uit door middel van chemisch reinigen. Wanneer u dit symbool ziet staan (P) weet u dat het kledingstuk chemisch gereinigd kan worden. Andere soorten vlekken zoals rode wijn of koffie gaan er vaak met een speciaal ontvlekkingsmiddel (detacheren) ook uit. Hoe goed deze vlekken verwijderd kunnen worden is altijd afhankelijk van hoe erg de vlek is, hoelang de vlek er al inzit of u zelf de pantalon al heeft gewassen en van welke stof de pantalon is gemaakt.

Laat een kledingstuk met een vlek er in nooit te lang liggen. Hoe langer een vlek erin zit, hoe moeilijker het eruit zal gaan. De vlek trekt namelijk steeds dieper in de vezels van de stof, waardoor vlekverwijdering moeilijker zal worden.

Vraagt u zich af of een bepaalde vlek op uw pantalon eruit zal gaan? Neem dan even contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Vragen? WhatsApp ons