Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Gordijnen stomen

Gordijnen stomen

Schone gordijnen/vitrage vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur! Gordijnen zijn vaak een dure investering, dus u wilt ze dan ook zorgvuldig en vakkundig laten reinigen. Dan bent u bij SuperNette aan het juiste adres, want wij zijn experts in het gordijnen stomen.

Welke gordijnen kunnen gestoomd worden?

Alle soorten gordijnen/vitrage kunnen gestoomd worden. En dit is vaak de veiligste manier van gordijnen reinigen en het garandeert de beste resultaten. Maar je kunt ook sommige gordijnen of vitrage wassen. Helaas komen de gordijnen of vitrages er erg gekreukeld uit en in de krimp vele malen groter dan met stomen. Gelukkig, door veel ervaring met het reinigen van gordijnen weten we de krimp tot een minimum te beperken. Toch blijft de kans bestaan dat het gordijn krimpt. (relaxatiekrimp)

Wat het gordijnen stomen kosten?

De kosten van het stomen van uw gordijn zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter (m2). Hiervoor wordt de lengte x breedte van het gordijn opgemeten. Dit is het eenvoudigst door de gordijnen hangend op te meten.

Gordijn meten voor gordijnen stomen

De prijzen per vierkante meter zijn niet voor alle soorten gordijnen hetzelfde, dus de gordijnen stomen kosten verschillen. De prijs ligt aan het materiaal van het gordijn ( bijv: velours, linnen, katoen) en aan de aantal lagen (Bijv: zonsverduistering) van een gordijn.

Op afspraak kunnen wij bij u de gordijnen bij u thuis/kantoor/ bedrijf van de rails afhalen. En na het reinigen, wij weer netjes ophangen tegen een meerprijs.

Ook voor het maken/vermaken of verven van al uw gordijnen bent u bij SuperNette aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor het brandvertragend maken van uw gordijnen.

Twijfelt u of uw gordijnen gestoomd kunnen worden en of de vlekken er uit gaan? Neem dan even contact met ons op, of stuur ons een bericht, eventueel met een foto, dan geven wij u advies.

Vragen? WhatsApp ons