Openingstijden7.30 - 17.30 Ma-Vr / 10.00 - 15.00 Zat
Neem contact met ons op020-6925275

Colbert stomen

Colbert stomen

Het is vaak moeilijk om een colbert zelf thuis te wassen. Meestal mogen ze alleen chemisch gereinigd worden (p). Dit kan alleen in een stomerij. Zelfs al mag het colbert wel thuis gewassen worden, dan raden wij dit echter af. Het colbert word er niet mooier op er kan kleur verlies ontstaan en het jasje zal zijn vorm gaan verliezen.

Bij stomerij SuperNette kunt u uw blazer of colbert professioneel laten stomen. Nadat het kledingstuk uit de milieuvriendelijke reinigingsmachine komt word deze op een speciale machine gezet waar stoom uit komt (stoompop). Hierdoor wordt het colbert weer mooi in de juiste vorm geblazen door middel van stoom. Daarna wordt het jasje nog een keer helemaal met de hand afgestreken, binnenkant voering, buitenkant en revers wordt weer mooi netjes afgestreken.

Wat voor colberts kunnen gestoomd worden?
U kunt bij stomerij SuperNette bijna alle soorten colberts laten stomen. Stoffen zoals wol, linnen, zijde, katoen en synthetisch zijn zeer goed geschikt om te stomen.

Welke vlekken kunnen uit een colbert verwijderd worden?
‘Vettige’ vlekken zoals olie, smeer of make-up kunnen vaak goed verwijderd worden bij stomerij SuperNette.

Heeft u vlekken erin zitten zoals rode wijn, koffie, of zelfs bier? Dan kunnen wij dit vaak met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit krijgen. Hoe goed bepaalde vlekken eruit gaan is altijd afhankelijk van hoer erg de vlek, hoe lang de vlek al in het kledingstuk zit, of u het zelf al gewassen heeft en van welke stof de kleding is gemaakt.


Heeft u een vlek op uw kleding zitten en vraagt u zich af of het eruit zal gaan? Neem dan even contact met ons op.
Wij geven u graag advies. Vaak gaan er meer vlekken uit kleding dan u denkt.

Vragen? WhatsApp ons