Kledingstoppage

Wat is stoppage?
Stoppage is een techniek waarbij een stof, beschadigd door een scheur of brandgaatje, nagenoeg onzichtbaar kan worden hersteld. Feitelijk ‘weeft’ men met de hand nieuwe draden door de stof heen zodat de beschadigde plek niet meer zichtbaar is. Deze techniek doet wonderen voor uw beschadigde kleding. Helaas beheersen nog maar weinig mensen deze techniek, het is een uitstervend ambacht . Hoe vaak heeft u een jasje of broek al niet weggedaan omdat deze beschadigd was?

Zeker bij duurdere kleding is een reparatie altijd het overwegen waard.

De prijs van stoppage is afhankelijk van de grote van de schade in combinatie met het soort weefsel. Het is dus niet mogelijk een prijs te bepalen per te stoppen centimeter. De ene stof vraagt meer tijd dan het andere.

De prijs (indicatie) kan bepaald worden na het inspecteren van de schade, waarna de klant zelf beslist of de stoppage word uitgevoerd. Deze prijs aanvraag verplicht tot niets en is uiteraard gratis.

Ook wanneer de stoppage, door de aard van bepaalde stoffen, niet onzichtbaar hersteld kan worden word u hiervan natuurlijk op de hoogste gesteld.

CleanWay Pashouders

Uw Ticket Clean Way® kaart wordt u aangeboden door uw werkgever, want uiteindelijk bent u het visitekaartje van uw bedrijf!

Schone bedrijfskleding werkt beter en gezonder en gaat langer mee. Met uw Ticket Clean Way® kaart kunt u wanneer u maar wilt uw bedrijfskleding bij Stomerij SuperNette Dry Cleaning professioneel laten reinigen!
U hoeft geen geld voor te schieten en de rekening gaat direct naar uw werkgever.

Vragen? WhatsApp ons